Familie Hinterer- Hoedjes


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartementen in Haus Hinterer te Edt zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen met Jeffrey die sinds 2023 zijn Jeff’s B&B gestart is ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees van harte Welkom in 1 van de Apartementen of het B&B hotel !


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom & Trudy

Appartementen Haus Hinterer


Hier vindt u de informatie over verhuur van onze 4 luxe, en zeer comfortabele apartementen in Haus Hinterer te Edt, Bad Goisern am Hallstättersee.


Het huis beschikt over een  8 personen- 6 personen- 4 personen en een 2 personen apartement, alle met eigen balkon of terras en prachtige vergezichten op de bergen.

 

Ons kindvriendelijke Haus Hinterer ligt in Edt aan een priveweg met prachtige vergezichten. Vanuit ieder raam & balkon "blikken" op de bergen. In de royale tuin is veel ruimte om te spelen, er is een grote trampoline, schommel, glijbaan en voor de kinderen in de zomermaanden een zwembad. In de omgeving de verschillende eetgelegenheden en supermarkten. Uitstapjes naar Hallstatt, Hallstattersee en Bad Ischl zijn bij onze gasten favoriet.

 

Een BBQ plaats met verschillende zitjes speciaal voor onze gasten. 

 

Het gehele huis beschikt over wifi Internet.

 

Om Haus Hinterer zijn weilanden, bergen en veel ruimte. Een Langlaufloipe loopt langs het huis.

 

Gratis Skibus op 400m loopafstand.


**********   Rust & Ruimte, gezelligheid dus het Oostenrijkse gevoel past dit huis...
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten