Welkom

Familie Hinterer


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartement in Haus Hinterer te Edt & Cozy Modern appartement in Villa Goisern zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen met Jeffrey ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees van harte Welkom in 1 van de huizen!


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom, Trudy,
Jeffrey, Kaay & Noah

Grüß gott,


Welkom,

Op deze site vindt u veel informatie over onze 4  kindvriendelijke en zeer ruime van alle gemakken vooziene Vakantiewoningen/apartement gelegen in Haus Hinterer. Het huis is zeer landelijk gelegen met vanuit ieder raam wonderschone blikken op de bergen. Alle met eigen entree en balkon of een terras. Verder een ruime tuin met in de zomermaanden een zwembad en grillplaats. Dit huis bied veel privacy en rust. Verschillende Supermarkten op korte afstand, centrum van Bad Goisern 2km vanaf het huis. Skibus op 5 minuten loopafstand. Pakeerplaatsen op eigen terrein     

 

En over het Large & Gerenoveerd apartement in Villa Goisern, gelegen in het centum van Bad Goisern. Deze 300 jaar oude Villa beschikt over een grote vakantie woning /apartement die op de eerste & tweede  verdieping ligt en die mede wordt beheerd door onze oudste zoon Jeffrey. 


Winkels, restaurants, bus/treinstation en het oude centrum alles op minimale loopafstand vanaf deze woning. De Villa beschikt over een kleine stadstuin met veranda en Grillplaats. Parkeren kan op eigen terrein. Reuring, gezelligheid en gemak van het centrum. Zelf woont Jeffrey op de beg. grond van deze mooie Oostenijkse  Villa.                                                                                  

 

Zeer comfortabele Apartementen/Vakantiewoningen op korte afstand van het bekende stadje Hallstatt, Skiregion Dachstein West en de prachtige Keizerin Sisi stad, Bad Ischl

 

Alle Apartementen en Woning beschikken over vrij gebruik wifi internet.


In de zomermaanden in Haus Hinterer vrij gebruik van ons zwembad. Grillplaats en verschillende zithoekjes in de tuin zowel bij Villa Goisern als bij Haus Hinterer.

 

De apartementen in Haus Hinterer en het apartement in Villa Goisern zijn met veel zorg ingericht en hebben daarom een hoog thuis voel gehalte. Wij ontvangen u graag als onze nieuwe gast en geven u graag omgevings & activiteiten tips.

Koffie &  thee met chocolade staat bij aankomst in het apartement/woning voor u klaar!

 

Alle Apartementen/vakantiewoningen hebben een 4 Edelweiß certificaat en bij Booking.com score wij beide boven de 9.5

 

Informatie en foto´s over de vele zomeractiviteiten en winteractiviteiten in de omgeving van onze apartement/woningen, oa Skigebied Dachstein-West ca 15 minuten vanaf beide woningen, Krippenstein, Hallstatt en de Hallstättersee.

 

Gratis skibus, halte op 400m loopafstand.


Wij waren op 16 Februari te zien in een aflevering van het programma Droomhuis gezocht, bij omroep MAX waar wij ons woonhuis in het centrum van Bad Goisern, de Oude Slagerij Villa Goisern laten zien. Wilt u deze aflevering bekijken?  Op Uitzending gemist vindt u het stuk over ons ( doorspoelen naar 31:30  )


Salzkammergut,.... het gebied waar wij met veel plezier wonen. Wij maken u graag kennis met deze mooie omgeving...


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten