Welkom

Familie Hinterer


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartement in Haus Hinterer te Edt & en de grote vakantiewoning in Villa Goisern zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees Welkom in 1 van de huizen!


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom, Trudy,
Jeffrey, Kaay & Noah

Grüß gott,


Welkom,

Op deze site vindt u veel informatie over onze 4  kindvriendelijke apartement gelegen in Haus Hinterer. Het huis is zeer landelijk gelegen met vanuit ieder raam wonderschone blikken op de bergen. Het balkon, terras en de ruime tuin bieden veel privacy.     

 

En over vakantiewoning Villa Goisern, gelegen in het centum van Bad Goisern. Deze 300 jaar oude Villa beschikt over een royale vakantiewoning die op de eerste en tweede verdieping ligt. Winkels, restaurants, bus/treinstation en het centrum alles op loopafstand. Kleine stadstuin met veranda en Grillplaats. Reuring en gezelligheid van het centrum.                                                                               

 

Zeer comfortabele Apartementen & Vakantiewoning

 

Alle Apartementen en Woning beschikken over vrij gebruik wifi internet.

Sauna in de kelder is in de wintermaanden in Haus Hinterer gratis te gebruiken.

In de zomermaanden in Haus Hinterer gratis gebruik van ons zwembad. Grillplaats en verschillende zithoekjes in de tuin zowel in Villa Goisern als in Haus Hinterer.

 

De apartementen en de Villa zijn met veel zorg ingericht en hebben daarom een hoog thuis voel gehalte. Wij ontvangen u graag als onze nieuwe gast en geven u graag omgevings & activiteiten tips.

Koffie &  thee met chocolade staat bij aankomst in het appartement of woning voor u klaar!

 

De Apartementen en Villa hebben een 4 Edelweiß certificaat

 

Ook op onze website www.badgoisern-ferienwohnung.at is nog meer informatie te vinden.
 

Informatie en foto´s over de vele zomeractiviteiten en winteractiviteiten in de omgeving van onze appartement/woningen, oa Skigebied Dachstein-West ca 15 minuten vanaf beide woningen, Krippenstein, Hallstatt en de Hallstättersee.

 

Gratis skibus, halte op 400m loopafstand.


Wij waren op 16 Februari te zien in een aflevering van het programma Droomhuis gezocht, bij omroep MAX waar wij ons woonhuis in het centrum van Bad Goisern, de Oude Slagerij Villa Goisern laten zien. Wilt u deze aflevering bekijken?  Op Uitzending gemist vindt u het stuk over ons ( doorspoelen naar 31:30  )


Salzkammergut,.... het gebied waar wij met veel plezier wonen. Wij maken u graag kennis met deze mooie omgeving...


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten