Welkom

Familie Hinterer- Hoedjes


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartementen in Haus Hinterer te Edt zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen met Jeffrey die sinds 2023 zijn Jeff’s B&B gestart is ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees van harte Welkom in 1 van de Apartementen of het B&B hotel !


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom, Trudy,
Jeffrey, Kaay & Noah

Grüß gott,


Welkom,

Op deze site vindt u veel informatie over onze 4  kindvriendelijke en zeer ruime van alle gemakken voorzien


Haus Hinterer

Vakantiewoningen/apartement gelegen in Haus Hinterer. Het huis is zeer landelijk gelegen met vanuit ieder raam wonderschone blikken op de bergen. Alle met eigen entree en balkon of een terras. Verder een ruime tuin met in de zomermaanden een zwembad en grillplaats. Dit huis bied veel privacy en rust. Verschillende Supermarkten op korte afstand, centrum van Bad Goisern 2km vanaf het huis. Skibus op 5 minuten loopafstand. Parkeerplaatsen op eigen terrein.


Cozy 2 slaapkamer Apartement in Villa Goisern

Zelf wonen wij, Tom & Trudie met de 2 jongere kinderen in een typisch Oostenrijkshuis gelegen in het centum van Bad Goisern. Deze 300 jaar oude woning hebben wij met veel liefde gerenoveerd omdat het verbouwen en opknappen een passie naast het verhuren van ons beide is.   

Op de beg.grond verhuren wij een 2 slaapkamer apartment met alle gemaken van het logeren in het centrum van het gezellige dorpje.                                                                           

 

Onze zeer comfortabele Apartementen/Vakantiewoningen zijn op korte afstand van het bekende stadje Hallstatt, Skiregion Dachstein West, Krippenstein en de prachtige Keizerin Sisi stad, Bad Ischl.

St. Wolfgang een stadje met de prachtige St. Wolfgangsee en zijn vele activiteiten. Schafbergbahn en boottochten.

 

Alle Apartementen en Woning beschikken over vrij gebruik wifi internet. Parkeerplaatsen. 


In de zomermaanden in Haus Hinterer vrij gebruik van ons zwembad. Grillplaats en verschillende zithoekjes in de tuin.

 

Onze apartementen zijn met veel zorg ingericht en hebben daarom een hoog thuis voel gehalte. Wij ontvangen u graag als onze nieuwe gast en geven u graag omgevings & activiteiten tips.

Koffie &  thee met chocolade staat bij aankomst in het apartement/woning voor u klaar!


Jeff’s  B&B Hotel with a mountain view 

Sinds Januari 2023 verhuurd onze zoon Jeff, hotelkamers in een prachtig gerenoveerd hotel. Alle ruime en moderne kamers met uitzicht op de bergen, rustig gelegen met op loopafstand de Traun en het centrum van Bad Goisern. Mooie tuin en parkeerplaatsen rondom het hotel.Alle Apartementen/vakantiewoningen hebben een 4 Edelweiß certificaat en bij Booking.com score wij beide boven de 9.5

 

Informatie en foto´s over de vele zomeractiviteiten en winteractiviteiten in de omgeving van onze apartement/woningen, oa Skigebied Dachstein-West ca 15 minuten vanaf beide woningen, Krippenstein, Hallstatt en de Hallstättersee.

 

Gratis skibus, halte op 400m loopafstand.


Wij waren op 16 Februari te zien in een aflevering van het programma Droomhuis gezocht, bij omroep MAX waar wij ons woonhuis in het centrum van Bad Goisern, de Oude Slagerij Villa Goisern laten zien. Wilt u deze aflevering bekijken?  Op Uitzending gemist vindt u het stuk over ons ( doorspoelen naar 31:30  )


Salzkammergut,.... het gebied waar wij met veel plezier wonen. Wij maken u graag kennis met deze mooie omgeving...


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten