Familie Hinterer- Hoedjes


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartementen in Haus Hinterer te Edt zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen met Jeffrey die sinds 2023 zijn Jeff’s B&B gestart is ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees van harte Welkom in 1 van de Apartementen of het B&B hotel !


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom & Trudy

Villa Goisern Cozy Apartment & Jeff's B&B Hotel

VILLA GOISERN  COZY 2 SLAAPKAMER APARTEMENT MIDDEN IN BAD GOISERN. 


In ons 300 jaar oude woonhuis, midden in het centrum van Bad Goisern verhuren wij op de beg.grond een 2 slaapkamer Apartement met eigen entree, keuken, badkamer en woongedeelte.


Het huis hebben we in 2010 als woonhuis met Slagerij gekocht. De jaren erop volgde wat verbouwingen en hebben we met ons gezin hier sinds 2020 onze thuis basis gevonden.


Voordeel van het wonen in het centrum is alles op loopafstand. Bus en ook treinstation op minimale afstand van het huis. Zeker in de zomermaanden met de terrassen en alle feestelijke activiteiten is het heerlijk om hier te wonen. Ook genieten we hier nog steeds van het groen en rust. De rivier de Traun en het bos ligt achter ons huis en ook kijken we uit op de bergen.


Het huis beschikt over een heerlijke stadstuin en eigen parkeerplaatsen met een carpoort waar het vooral in de wintermaanden erg prettig is om de auto’s te parkeren.


Kortom verblijven in een apartment met de gezellige ruring van het centrum met op loopafstand vele mogelijkheden.

Jeff’s  B&B Hotel

 

Het B&B Hotel ligt in hartje centrum van Bad Goisern am Hallstättersee. 

Maar zeer rustig gelegen aan een eigen weg. Vanaf het balkon blik op de bergen rondom en uitzicht op de rivier de Traun die op kleine loopafstand van hotel ligt.

Vanuit het hotel wandelen langs de traun in de bossen of richting het centrum van Bad Goisern.

 

Na 3 maanden hard werken zijn er in het  B&B hotel een mooie ontvangstruimte, een eetruimte, een bar, 7 ruime en moderne  hotelkamers en een ruim apartement voor maximaal 7 personen gerealiseerd.

De 7 verdere hotelkamers en familiekamer worden in de toekomst omgetoverd in mooie kamers.

In de ochtend kunnen gasten vanaf 8uur tot 10uur gebruik maken van een heerlijk en royaal ontbijtbuffet. 


De ontvangstruimte heeft heerlijke fauteuils, het terras heeft fijne zitgedeeltes met blik op de weilanden, bossen en bergen.

Het hotel beschikt over wifi, heeft ruime parkeergelegheid en plaats voor fietsenstalling.


Sinds zijn elfde jaar na de emigratie vanuit Nederland woont Jeff in Bad Goisern, de jaren ervoor met regelmaat op vakantie naar Oostenrijk in Hallstatt en Obertraun. 

Na de middelbare school in Bad Goisern de opleiding Sport en daarna Verkoop volgen 7 jaren werken als assistent bedrijfsleider bij de Spar in Bad Goisern. Daarnaast ook een jaar als verhuurder met in de verhuur een 4 persoons Apartement. Maar helaas na een succesvolle jaar verhuren volgt Corona, als jonge beginnend ondernemer hierdoor moeten stoppen.


De wens om een eigen onderneming te starten in verhuur blijft. In Oktober 2022 is daar dan de sleuteloverdracht en worden er vele uren gemaakt met hulp van familie & vrienden om een mooi, modern en gezellig B&B Hotel te kunnen openen.

Als jonge ondernemer vele ideeën voor de toekomst! 

 


 

 

  


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten