Familie Hinterer


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartement in Haus Hinterer te Edt & en de grote vakantiewoning in Villa Goisern zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees Welkom in 1 van de huizen!


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom & Trudy

De oude Slagerij.. Villa Goisern


Villa Goisern.... de oude Slagerij van Bad Goisern.

 

Onze Villa, een oude slagerij met slachterij van meer dan 300 jaar oud en één van de eerste huizen ligt in hartje centrum van Bad Goisern am Hallstättersee. 

 

Wij kochten deze vervallen Villa met slagerij en slachterij in het voorjaar van 2010 om hem weer in ere te herstellen. Mede door de orginelen details, oude kachelovens, hoge plafonds, dubbele deuren, houtsnijwerk, veranda´s en de sfeer die nog in de Villa aanwezig was voor ons een unieke plek.

 

In februari 2015 was de Villa bij het programma " Droomhuis gezocht " van omroep MAX te zien. U kunt deze aflevering op uitzending gemist terug zien. Graag geven wij u een rondleiding door de Oude Slagerij,  en vertellen wij meer over het verleden van deze Villa.

 

Op dit moment vehuren wij in de Villa, de bovenste 2 verdiepingen ( ca 200m2 ) als een royale en zeer comfortable vakantiewoning die geschikt is voor families of groepen tot 8personen. ( kinderen tot 3 jaar niet meegerekend )

 

Indeling, De Villa beschikt over op de eerste verdieping een woonkamer met grote LCD TV, een eetkamer en grote compleet ingerichte keuken, de eerste badkamer met ligbad en douche. Toilet. Op de tweede verdieping 3 slaapkamers met 2pers.bed en 2 slaapkamers met ieder een 1pers bed en kinderbed. Op deze verdieping een tweede badkamer met douche en toilet. De slaapverdieping beschikt over een airco. Kinderstoel, hoogstoel en veel kinderspeelgoed is natuurlijk aanwezig.

 

In de tuin een houtenprieel met Oostenrijkse zithoek, grillen is hier mogelijk.

 


 

 

  


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten