Familie Hinterer


Vanaf zomer 2007 verhuren en wonen wij, Tom & Trudy Hinterer-Hoedjes met onze 3 kinderen in Salzkammergut, Oostenrijk. 

 

Onze 4 luxe apartement in Haus Hinterer te Edt & Cozy Modern appartement in Villa Goisern zijn een onderdeel van het dorp Bad Goisern am Hallstättersee met ca. 8000 inwoners. In 2007 lieten we voor de aankoop van ons eerste huis in Edt onze familie en vrienden achter in West-Friesland, Nederland. Dit besluit kwam na vele zomervakanties en wintersportvakanties in dit mooie en rustige Salzkammergutgebied. Het leek ons een geweldige uitdaging om zelf in de bergen te wonen en apartementen te verhuren, en ook andere mensen mee te laten genieten van al dit moois.

 

Mede dankzij de roots van Tom die in het buurstadje en wereldbekende Hallstatt liggen, mogen wij genieten van deze "rijke" ervaring en prachtig leven in Oostenrijk en was de stap voor ons om te verhuizen naar dit mooie land niet zo werelds. De liefde voor dit land, de ruimte, vrijheid en het werken met onze gasten laten ons iedere dag weer genieten van ons leven met het gezin hier.

 

Samen met Jeffrey ontvangen wij onze gasten en geven graag informatie over de omgeving en de vele activiteiten rondom ons huis en het Salzkammergut.


 

Wees van harte Welkom in 1 van de huizen!


 

Onze droom is uitgekomen......


 Tom & Trudy


Jeff’s  Apartment in Villa Goisern.... de oude Slagerij van Bad Goisern.

 

Onze Villa, een oude slagerij met slachterij van meer dan 300 jaar oud en één van de eerste huizen ligt in hartje centrum van Bad Goisern am Hallstättersee. 

 

Wij kochten deze vervallen Villa met slagerij en slachterij in het voorjaar van 2010 om hem weer in ere te herstellen. Mede door de orginelen details, oude kachelovens, hoge plafonds, dubbele deuren, houtsnijwerk, veranda´s en de sfeer die nog in de Villa aanwezig was voor ons een unieke plek.

 

In februari 2015 was de Villa bij het programma " Droomhuis gezocht " van omroep MAX te zien. U kunt deze aflevering op uitzending gemist terug zien. Graag geven wij u een rondleiding door de Oude Slagerij,  en vertellen wij meer over het verleden van deze Villa.

 

Op 1 Dezember 2018 hebben wij de sleutel van de Villa overgedragen aan onze oudste zoon Jeffrey.

Hij verwelkomt u graag in zijn moderne en zeer ruime Jeff’s apartment

 

Indeling, De Villa beschikt over in totaal 3 verdiepingen, waarvan de beg.grond ( 90m2 )  wordt vehuurd als appartement/vakantiewoning. De 2 andere verdiepingen worden bewoond door Jeffrey zelf. Hij is beschikbaar tijdens het verblijf voor vraag of informatie.

 

 

Indeling apartment, eigen ingang, woonkamer met grote LCD TV en heerlijke zitbank, eetkamer met compleet ingerichte keuken ( vaatwasser -oven ) badkamer met douche. Toilet. 2 slaapkamers waarvan 1 met 2pers.bed en een slaapkamer met 2X 1pers bed. Kastruimte. Kinderstoel, hoogstoel en kinderspeelgoed is natuurlijk aanwezig. Wasmachine ruimte

 

In de tuin een houten prieel met Oostenrijkse zithoek, grillen is hier mogelijk.

 

 

Gratis Wifi Internet, Netflix, Parkeerplaats


Wees welkom!

Jeffrey

 

 


 

 

  


 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 
 
 geen
 

 


© 2012 Rob Hiddinga ICT diensten